Najbolje objedinjeno u jedinstvenom proizvodu.

19.06.2017

BiOloška i pronicljiva - vrhunska tehnološka svojstva i postignuća. 

ursa-najboljeobjedinjenoujedinstvenomproizvodu-1497881014.jpg

Poštovani partneri, 

Početkom srpnja 2017 godine “URSA” je na tržište plasirala BiOnic

“URSA” je predana u svojim nastojanjima da doprinese zaštiti okoliša i održivom razvoju. Naša snaga uvijek je bila nepobitna kvaliteta. Sada smo kreirali nešto čak i bolje, što se zove BiOnic.

BiOnic je održivost i zdravlje. S njim smo postigli najbolji odnos između biološkog veziva i tehničkih karakteristika. A to su reakcija na vatru, nezapaljiv materijal - klasa A1, visoka i trajna toplinska i zvučna zaštita i udobnost uz znatno smanjenje potreba za energijom u zgradama. Ovi proizvodi omogućuju postizanje zdrave klime (klasa A+) u zatvorenim prostorima putem veziva visokog stupnja neškodljivosti za okoliš, a svojim karakteristikama doprinose smanjenju emisije CO2 u zgradama.

Naravno, BiOnic proizvodi imaju dugi životni vijek i mogu se reciklirati. Zbog svojih specijalnih svojstava kvalitete dobili su respektabilne međunarodne certifikate: Blue Angel, EUCEB, RAL i EPD. 

BiOnic je otporan na štetočine i mikrobiološke organizme. Zbog vrlo niske upojnosti vode ne trebamo proizvodu dodavati dodatna sredstva kako bismo spriječili upijanje vode i sačuvali mehanička svojstva.

URSA BiOnic

BiOnic film

URSA_www_BIONIC_HR

 

URSA-BiOnic-banner